|
 |
 |
|
|
Сьогодні: 09:49 10 08 2026
|
Де купити пусті пляшечки 0,05?
| Автор |
Повідомлення |
|
Foox
Частий гість
|
 Re: Де купити пусті пляшечки 0,05?
dima1965 написав: Foox написав: Презентаційний набір 14 шт. появився в магазині . Я зателефонував у магазин, там продавець чемно повідомив, що ніякого презентаційного набору ще не має. На моє запитання, коли набори з'являться у продажі, то він відповів, що напевне після Нового Року.  Найкраще відвідати магазин і не телефонувати!!!Оскільки сьогодні після розмови з продавцем склалося враження що він не компетентний в цьому питанні та не володіє інформацією по даному набору.Сьогодні відвідав магазин на Руській .На запитання яка ціна набору отримав відповідь що набір презентаційний і зараз ще не продається.Яка буде ціна і чи будуть в продажі?Відповідь : не знаю. Набір 14 шт. ,вишнівка , хрінівка та інші , міцність 27% та 38%.
|
| 20:24 08 12 2014 |
|
 |
|
Andag
Старожил
З нами з: 16:49 22 04 2011 Повідомлення: 848 Звідки: Kiev Kiev
|
Foox написав: dima1965 написав: Foox написав: Презентаційний набір 14 шт. появився в магазині . Я зателефонував у магазин, там продавець чемно повідомив, що ніякого презентаційного набору ще не має. На моє запитання, коли набори з'являться у продажі, то він відповів, що напевне після Нового Року.  Найкраще відвідати магазин і не телефонувати!!!Оскільки сьогодні після розмови з продавцем склалося враження що він не компетентний в цьому питанні та не володіє інформацією по даному набору.Сьогодні відвідав магазин на Руській .На запитання яка ціна набору отримав відповідь що набір презентаційний і зараз ще не продається.Яка буде ціна і чи будуть в продажі?Відповідь : не знаю. Набір 14 шт. ,вишнівка , хрінівка та інші , міцність 27% та 38%. ДА ВСЕ ПРОДАЕТСЯ...НЕ РАЗ УЖЕ ВСЕ РЕШАЛОСЬ ДЕНЬГАМИ.. ВОПРОС ТОЛЬКО В ЦЕНЕ.. 
|
| 23:32 08 12 2014 |
|
 |
|
Ґазда
Старожил
|
Цей набір що виставлений як презентаційний у магазині на вул. Руській є тим самим що ми бачили вище на фото у цій темі.Він не продається точно, тай нема змісту його купувати так як навіть корки не закатані, це одна з причин чому набори не запустили у виробництво... 
_________________ Кожен зможе образити бандерівця. Але не кожен встигне вибачитися...
|
| 08:46 09 12 2014 |
|
|
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
|
 |
|