| Автор |
Повідомлення |
|
Mini_мальчик
З нами з: 13:59 22 01 2011 Повідомлення: 1983 Звідки: Украина, Киев
|
 Украинцы больше не будут покупать «кота в мешке» из России
Украина и Российская Федерация облегчили участь международных посылок. 29 ноября Украинское государственное предприятие почтовой связи «Укрпочта» и Федеральное унитарное государственное предприятие «Почта России» подписали Соглашение об обмене почтовыми посылками между государствами наложенным платежом. Это означает, что украинцы, которые заказали товар в российском интернет-магазине, теперь не будут покупать «кота в мешке» - российские трейдеры уже не вправе требовать от украинских покупателей предоплату. А украинские трейдеры – от россиян. Заказали товар – получили – открыли – не понравился – отправили назад. Мечта! Но какую же выгоду видят сами продавцы и почтовые операторы в этом нововведении? Источник:http://www.bagnet.org/news/economics/200830
|
| 15:42 05 12 2012 |
|
 |
|
гуан
|
 Re: Украинцы больше не будут покупать «кота в мешке» из Росс
Склады от китайского барахла немножко почистят.....
|
| 19:02 05 12 2012 |
|
 |
|
Viking
З нами з: 10:44 16 02 2011 Повідомлення: 5275 Звідки: Україна, Луцьк
|
Анатолий, та не так уж у нас этого барахла и много - почистим быстро! Но за помощь - спасибо!!! 
_________________ Легкая придурковатость снабжает мозг кровью и обеспечивает индивидуальное творческое пространство.
|
| 23:48 05 12 2012 |
|
 |
|
pathfinder
Старожил
|
гуан написав: Склады от китайского барахла немножко почистят..... Не бачу різниці між першими і другими, от порівняти наприклад ладу калину і джеллі 
|
| 00:38 06 12 2012 |
|
 |
|
гуан
|
У ладі немає гідропідсилювача керма. Коли сам їдеш за кермом по радянським дорогах, дуже відчувається різниця навіть з китайської іномаркою 
|
| 10:21 06 12 2012 |
|
 |
|
MaximIra
Старожил
З нами з:02:13 23 01 2012 Повідомлення: 2046 Звідки: Україна/Полтава
|
гуан написав: У ладі немає гідропідсилювача керма. Коли сам їдеш за кермом по радянським дорогах, дуже відчувається різниця навіть з китайської іномаркою  Гідро дійсно немає, але там є нормальний електропдсилювач керма. Який нічим не гірше, а ще й має ряд переваг.
_________________ УКРАЇНА ЄДИНА І НЕ ПОДІЛЬНА !!! СЛАВА УКРАЇНІ, СЛАВА НАЦІЇ !!!
|
| 10:54 06 12 2012 |
|
 |
|
MaximIra
Старожил
|
_________________ УКРАЇНА ЄДИНА І НЕ ПОДІЛЬНА !!! СЛАВА УКРАЇНІ, СЛАВА НАЦІЇ !!!
|
| 13:50 06 12 2012 |
|
 |
|
pathfinder
Старожил
|
Не все то золото, что блестит...
|
| 14:26 06 12 2012 |
|
 |
|
MaximIra
Старожил
|
pathfinder написав: Не все то золото, что блестит... Тарас -розшифруй приказку!!! Що мається на увазі? 
|
| 14:29 06 12 2012 |
|
 |
|
pathfinder
Старожил
|
MaximIra написав: pathfinder написав: Не все то золото, что блестит... Тарас -розшифруй приказку!!! Що мається на увазі?  Я про ладу калину... 
|
| 14:38 06 12 2012 |
|
 |
|
MaximIra
Старожил
|
pathfinder написав: MaximIra написав: pathfinder написав: Не все то золото, что блестит... Тарас -розшифруй приказку!!! Що мається на увазі?  Я про ладу калину...  Такий, маленький кирпичик,виходить, в бік Іри  , вона власниця такого авто, при цьому ж задоволена.
|
| 14:55 06 12 2012 |
|
 |
|
pathfinder
Старожил
|
Не гвоздя не жезла Ірі. І машинка хай служить. І ніякого кірпічіка 
|
| 15:13 06 12 2012 |
|
 |
|
гуан
|
У нас є нормальний електропдсилювач токма дрели и болгарки продаются, и то с китайской символикой 
|
| 15:49 06 12 2012 |
|
 |
|
MaximIra
Старожил
|
pathfinder написав: Не гвоздя не жезла Ірі. І машинка хай служить. І ніякого кірпічіка  Та ладно! Це в нас в крові, десь завжди краще! Просто не поважаємо себе і не цінуємо те що в нас є. На кожен товар є своя категорія покупців. Іноді коли вибираєш автомбіль виключно за своєїми вимогами, до нього (а не "для людей"), то доволі часто цей вибір і стає предметом для глузування. Доречі маю на меті, в майбутньому, придбати "позашляховик" для оффроуду по горам - і це буде, скоріш за все, схожий на цей, перероблений військовий УАЗ. Звичайно хотілось би, в 20 раз дорожчий, легендарний Land Rover Defender, але це лише відомий бренд, а можливості однакові.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
|
| 16:56 06 12 2012 |
|
 |
|
pathfinder
Старожил
|
Макс якщо ти такий патріот (на фото це ж теж іномарки  ), то купи собі Таврію. 
|
| 18:51 06 12 2012 |
|
 |
|
MaximIra
Старожил
|
 Ех Тарас!!! Ти так нічого й не зрозумів, шкода! P.S. Так, я патріот  !!! І "таврія" в мене була, жалітися теж не буду...... Є і наш український всюдихід - ЛуАЗ (Вікінг , привіт!!!  ). На жаль в норматьному стані вже не знайдеш.
|
| 20:16 06 12 2012 |
|
 |
|
demlin
|
MaximIra написав: Доречі маю на меті, в майбутньому, придбати "позашляховик" для оффроуду по горам - і це буде, скоріш за все, схожий на цей, перероблений військовий УАЗ. Звичайно хотілось би, в 20 раз дорожчий, легендарний Land Rover Defender, але це лише відомий бренд, а можливості однакові. Я без цеглинок  Думаю ми з Тарасом з задоволенням будемо вболівати за вас з Ірою в ваших змаганнях… А у вас хто пілот а хто штурман? Просто цікаво.
|
| 22:32 06 12 2012 |
|
 |
|
Viking
З нами з: 10:44 16 02 2011 Повідомлення: 5275 Звідки: Україна, Луцьк
|
_________________ Легкая придурковатость снабжает мозг кровью и обеспечивает индивидуальное творческое пространство.
|
| 22:59 06 12 2012 |
|
 |
|
pathfinder
Старожил
|
До речі Таврія хороша як машина, а на зиму вобще  Коли в мене була, то я нею в селі зимою дорогу розчищав 
|
| 23:05 06 12 2012 |
|
 |
|
MaximIra
Старожил
|
demlin написав: MaximIra написав: Доречі маю на меті, в майбутньому, придбати "позашляховик" для оффроуду по горам - і це буде, скоріш за все, схожий на цей, перероблений військовий УАЗ. Звичайно хотілось би, в 20 раз дорожчий, легендарний Land Rover Defender, але це лише відомий бренд, а можливості однакові. Я без цеглинок  Думаю ми з Тарасом з задоволенням будемо вболівати за вас з Ірою в ваших змаганнях… А у вас хто пілот а хто штурман? Просто цікаво. Ну досвіду водійського в мене трохи більше, тому я покермую трохи, а за топографічну карту візьметься однозначно Іра!Доречі "агрегат", що з права від Іри, наглухо застряг у багнюці, колеги не могли ніяк своїми "агрегатами" видьорнути, либідку спалили. Під'їхав військовий УАЗ (доопрацьований) за пару хвилин витягнув. "Х-Крым-Трофи", район печер Эмине-Баир-Хосар біля гори Чатыр-Даг. пару років назад)
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
|
| 23:13 06 12 2012 |
|
|